Het is feest! Het eerste ontwerpbureau voor grafische vormgeving in Breda bestaat 50 jaar. Een uniek gebeuren in de grafische ontwerpwereld.

In 1958 vestigden wij ons ontwerpbureau voor grafische vormgeving in een paar onbewoonbaar verklaarde woningen in de Rozemarijnstraat te Breda. Al onze ontwerpen en bedrijfspresentaties werden ‘handmade’ vervaardigd. Nu 50 jaar later zitten wij op een oud landgoed, staan er buiten perenbomen en werken wij binnen op Apples. Maar ondanks de revolutionaire veranderingen in de grafische wereld ontwerpen wij nog steeds met het ‘koppie’. Gedurende het jaar (2008) vult deze website zich steeds verder met beeld en tekst.
Werk en anekdotes wisselen elkaar af. Zonder compleet te willen zijn, maar als je uit 50 jaar archief kunt putten wordt het al snel een heleboel. Wie iets met Breda of ons bureau heeft, loopt kans in een feest van herkenning terecht te komen..

U kunt grasduinen door allerlei onderwerpen die op ons pad kwamen of liggen, waar het beeld de boventoon voert, of een reis door de tijd maken van 1958 tot nu, waar meer stof is om te lezen.

Wilt u niets missen, meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief. U ontvangt dan iedere keer als er een nieuw onderwerp op de website is toegevoegd een kattenbelletje van ons.

Via het gastenboek kunt u een bericht voor ons achterlaten. Onder de knop informatie tenslotte vind u de geschiedenis terug van het ontstaan van ontwerpbureau Kees Zwart.
 

© Ontwerpbureau Kees Zwart BNO 2008Website gerealiseerd in samenwerking met www.pixelvreters.nl