U kunt een bericht achterlaten via gastenboek@zwartbno.nl met als
onderwerp "gastenboek". Wij zorgen er dan voor dat uw bericht op deze website in het gastenboek wordt geplaatst.


ds Rookmaaker
20-11-2008
tijd niet gereageerd.
wel genoten.
tussen twee haakjes: waarom stond bij de aflevering spelletjes (35 meen ik) die dominee eigenlijk tussen aanhalingstekens?

volbrengt Uw taak en zondig niet weer.
F.Henrieke ten Thije
22-10-2008
Beste Kees en je kinderen, Met grote bewondering heb ik de prachtige website zojuist bekeken. Nooit geweten Kees dat jij met jouw kunstzinnige kinderen zo zeer het straatbeeld van Nederland hebt gekleurd. Veel ontwerpen herkende ik: wat bijzonder te weten dat jij en je kinderen daar de ontwerpers van zijn. En... erg leuk om te zien dat Ottilie's kaartje ook is opgenomen in de categorie prachtige ontwerpen. Dat vonden en vinden we zelf ook!! Vriendelijke groet, Henrieke


Carry Zwart
09-10-2008
Hallo lieve beste familie,

Van familie ben ik niet zo snel onder de indruk, maar na het zien van jullie geweldige en constante creativiteit ben ik blij een "Zwart" te zijn. Gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal Kees, mijn lieve nicht en natuurlijk mijn stoere neef. Mijn complimenten gelden vanzelfsprekend ook voor de rest van jullie team. Ik verwacht binnen een niet al te lange termijn weer een opdracht bij jullie te kunnen gaan plaatsen. Jullie creativiteit heeft mij weer aan het denken gezet. Voor de toekomst wens ik jullie nog heel veel mooie opdrachten toe. Een hartelijke groet van neef Carry "Zwart"


karst l. zwart
21-08-2008
beste kees,
het was echt een genoegen om je te zien en spreken bij de opening van de tentoonstelling in het gemeentemuseum! ik had er geen vermoeden van dat het allemaal op zoveel ongenoegen zou uitlopen, vanwege de schandalige kwaliteit van de monografie van yvonne brentjens, die alinea na alinea, pagina na pagina, de man verdacht blijft maken van na-aperij en plagiaat en zelfs openlijk twijfelt aan zijn creativiteit.. heel veel mensen maken zich enorm kwaad over de jonge, arrogante betweter brentjens, die zich wel 'ns wil profileren en die pogingen in het werk stelt om zwart van z'n piŽdestal te donderen. je begrijpt dat hij daarop is gehesen door een generatie oude en dus sullige kunsthistorici.
als reactie op e.e.a. heb ik voor de eerste maal in mijn leven een website in elkaar gezet. ik stuur je hierbij het adres, misschien wil je meehelpen de link zoveel mogelijk te verspreiden onder ontwerpers en andere geinteresseerden.. hij is nog niet zo gemakkelijk onder Google te vinden, dus moet het adres vooralsnog ergens bovenin de pagina worden gezet, dan lukt het prompt.
op deze manier kunnen we wat voor de oude man doen, die zich stellig met hand en tand verweerd zou hebben. ook ůom paul schuitema krijgt verscheidene vervelende schimpscheutren in het boek en dat pik ik al helemaal niet!

http://www.pietzwart-online.nl/


goed, niet goed, zoals piet zou zeggen. Ik reken op je hulp!
hartelijke groeten, karstm.g.l. den boer
07-08-2008
Gelukgewenst met het 50-jarig jublleum. Ik heb dus het begin meegemaakt, want ik was van 1953nt1960 predikant te Chaam ca. Wanneer was je zover dat je de lelijke eend kon laten en overstappen in een gerieflijker wagen? Wat was die eend koud als je me kwam ophalen. hartelijke groet---Rien


Guus Schellinger
24-07-2008
Ik heb het gesprek van vanochtend erg op prijs gesteld en hoop nog veel over de vijftig jaren, dat je ontwerpbureau bestaat, te vernemen.
Met hartelijke groet
Guus.


Miranda Nouwen
01-07-2008
Pepijn,

Iedere keer valt het me weer op wat je voor prachtige dingen maakt. We hebben erg veel complimenten gekregen over alles wat uit je koker komt.
Het is en blijft uniek, tijdloos en toch modern. En dat niet alleen voor ons bedrijf maar ook privť heb je een prachtig ontwerp gemaakt voor de geboorte van onze dochter. Je bent een topper!
Heel veel succes,
Groeten Miranda


Ad Baijens
12-06-2008
Nu voor het eerst de site goed bekeken. To design en snel. Veel comfort voor de gebruiker. Complimenten.


ge smit
24-05-2008
goedemorgen pepijn,

we gaan elkaar snel zien ZWART is een te mooi merk.

groet ge smit


Brigitte van Loon
24-05-2008
Van harte gefeliciteerd met dit 50 jarige jubileum, Kees. Een bewijs van constante kwaliteit door de jaren heen. Ik denk dat weinig bureaus jullie dat na zullen doen. Een prachtig document trouwens 'Black to the future'. Gefeliciteerd. Brigitte

1 2 3 4

© Ontwerpbureau Kees Zwart BNO 2008Website gerealiseerd in samenwerking met www.pixelvreters.nl