U kunt een bericht achterlaten via gastenboek@zwartbno.nl met als
onderwerp "gastenboek". Wij zorgen er dan voor dat uw bericht op deze website in het gastenboek wordt geplaatst.


frans rookmaaker
22-05-2008
Heb Kees al gezegd dat ik het prachtig vindt deze illustratie bij het Jubileum te mogen ontvangen. Maar ik zeg meer. Je kijkt gewoon je ogen uit, werkelijk een felicitatie waard.
Bij deze! Groet, Franskarst l. zwart
25-04-2008
Beste Kees,
Heel hartelijk gefeliciteerd! Vijftig jaar lang mooi en gedegen werk maken is een kolossale prestatie.. je hebt nog even de tijd als je het net zo lang wilt volhouden als mijn vader.We groeiden beiden natuurlijk op in een prachtige omgeving, daar in Wassenaar, met Paul Schuitema om de hoek, met Citroen op de Oostdorperweg, met Sierk Schröder en Hans Polak op de Papenlaan.. inspiratie alom. Ik ben blij dat ik nog de geur van inkt heb opgesnoven in de drukkerijen van de Arbeiderspers en het Algemeen Handelsblad, dat ik de linotypes heb horen lawaaien en dat ik nog op de pers heb gestaan met een plakaatverfstaaltje in de hand om 'n kleurtje na te mengen (er ging veel inkt verloren op dat plaatje marmer!).. het vak is onherkenbaar veranderd. Als ik nog een enkele keer bij een collega kom mis ik potten rubbercement, scalpels, potloden, pennen en viltstiften.. iedereen zit ingespannen op een beeldscherm te turen en 'n schetsje wordt er nauwelijks meer gemaakt. Jammer. Alles verandert me een beetje te snel. Ben je nog weleens in Wassenaar geweest? Het mooie huis op de Rijksstraatweg staat er allang niet meer en ook overigens is het dorp op een gruwelijke manier vernield..Ik ben blij dat jij zo dapper standhoudt en mooie dingen blijft maken.. GOEDE dingen blijft maken. Houd het nog een paar jaar vol!
Hartelijke groeten, Karst


Rinus Wisse
16-04-2008
Beste Kees, Ik ben na ons gesprek gisteren meteen gaan kijken en sta versteld; om twee redenen: 1. Jij hebt van begin af aan met jouw producten Breda op de kaart gezet. Ik denk daarbij meteen aan Het Turfschip; dat wist ik niet. 2. Deze site is een en al kwaliteit; heel bijzonder en eigenlijk had ik niet anders verwacht...... Ik begrijp dat ik daar vooral Pepijn en Pirette mee moet complimenteren. Dat doe ik bij dezen en ik kijk uit naar de volgende aanvullingen. Vriendelijke groet, Rinus


janhein ruijgrok
15-04-2008
Wat een prachtig landgoed en wat fijn dat we even "door mochten lopen" en kennis hebben gamaakt met de eigenaar. Dan gaat zo'n plek pas echt leven. Gefeliciteerd met het 50 jarig jubileum. Dat al dat groen nog veel inspiratie mag bieden en er nog veel moois uit de pennen mag vloeien.


David Polak
10-04-2008
Beste Kees c.s.,
Ik ben zeer onder de indruk van al het prachtige werk dat jullie door de jaren heen hebben gemaakt. Wees er trots op zonder op je lauweren te rusten (maar daar zijn jullie de mensen niet naar). Geniet van de mijlpaal en voeg er nog vele, ook zakelijk, gezonde jaren aan toe:
VAN HARTE GEFELICITEERD!Marco Faasen
04-04-2008
Dag Kees,
Onlangs hoorde ik van Brigitte Boits dat zij jouw in Rotterdam ontmoet had.
Ik heb toen de website van jouw bureau opgezocht en bekeken: prachtig werk!
Vooral de affiches voor Jazz-Breda zien er erg goed uit. Maarten vertelde dat
ze door je zoon gemaakt zijn.

Ik hoop dat het je goed gaat en dat je net als vroeger nog steeds van het leven geniet.
Met mij gaat alles goed en ik geniet ook nog steeds van mijn werk > http://marcofaasen.nl
Ik wens je het aller beste Kees en misschien nog eens tot ziens.
Marco FaasenVlaai en Dorien
02-04-2008
Ook in Frankrijk blijft een goed verzorgde huisstijl niet onopgemerkt, zo merken wij aan de vele reacties van onze gasten.
We kijken dan ook dagelijks met veel plezier en enige trots naar het logo, het drukwerk, de website, onze huisstijl. Een huisstijl die staat, fris en met veel gevoel voor ‘Joie de Vivre’ gemaakt. Ontwerpbureau Kees Zwart, 50 jaar, gefeliciteerd dames en heren.

Vlaai en Dorien


henri fraiture bna
30-03-2008
Al 50 jaar [al méér] kennen K Z en H F elkaar - dit klinkt cliché - oké -eind '57 was mijn begin in Breda - Onlangs zag ik een logo-ontwerp voor Y&F van >>>KZ<<< op de Y&F werktafel liggen.... zo sluiten generaties op elkaar aan ...... gelukgewenst.... withthehistory --- ! hf .


Niek de Bruijn
25-03-2008
Kees, zo'n 13 jaar geleden was je mijn docent op de academie Rotterdam. Jij hebt me dus mede helpen vormen tot de ontwerper die ik nu ben. Terwijl de hele klas toen wel in de gaten hield wat Armand Mevis en Ton van Bragt aan het doen waren, had bijna niemand oog voor het werk van Kees Zwart. Als ik nu kijk op het overzicht op blacktothefuture is dat eigenlijk wel jammer. Hopelijk worden, dankzij het bericht in Vormberichten, meer oud-studenten geattendeerd op je werk en zullen ze alsnog beseffen van wie ze destijds les hebben gekregen.


Joep Schellekens
20-03-2008
Van harte gefeliciteerd met jullie 50ste verjaardag. En in het bijzonder de felicitaties aan jullie oprichter en inspirator, Kees gefeliciteerd!

De site ziet er weer super gelikt uit Pepijntje! Zeker niet iets wat Jools was gelukt ;-)

Geniet van jullie jubileumjaar!
Groeten Joep


1 2 3 4

© Ontwerpbureau Kees Zwart BNO 2008Website gerealiseerd in samenwerking met www.pixelvreters.nl